Matias

Kaikki blogit puheenaiheesta Traktorimarssi

Pitääkö Maataloustukijärjestelmä Lakkauttaa?

Kaikki suomalaisten maksamat tuloverot, (noin 5 miljardia), jaetaan pois, harvoille etuoikeutetuille maataloustukina ja -etuina (noin 5 miljardia), yksityisiltä ihmisiltä tukena yksityisille maanviljelijöille.

Tämä vääryys ei voi jatkua, ja nykypolitiikalla tullaan tien päähän...

Nykyisin on vielä niin, että maataloustuista valtaosa valuu hyvävelijärjestelmän kautta suurtuki-tiloille, enimmäkseen mm. Pohjanmaalle.

Eikä lainkaan niille jotka tukia oikeasti tarvitsevat!

Päätös Uudesta Aurinkoverosta Tehty!

Suomen kurjistamisen korkein vastuuvirkamies Vatuli Nylykky esittää uutta kepuveroa, Aurinkovero...

Veroa perittäisiin kaikilta auringosta ja oletettavasti tarpeetonta mielihyvää tuntevilta suomalaisilta 10 euroa aurinkopäivältä. 

Vero siis kuppaa kaikkein eniten Espanjassa elämästään ja auringosta nauttivilta suomalaisilta. Tämä riittävien kärsimysten ja hyvinvoinnin lakkauttamisen varmistamiseksi.

Kaikki kootut verotulot noin 5 miljardia käytetään Suomen tavanomaisten kaikkien saatujen tuloverojen (5 miljardia) tapaan maatalouden tukemiseen.

Uudessa Seelannissa ei ole traktorimarsseja

Maanviljelijöiden mielenosoitus (HS 10.3.2016) oli aiheellinen - sovittujen tukien maksamisessa on ollut ongelmia, ja sovitusta on pidettävä kiinni. Näinä vaikeina aikoina on kuitenkin aiheellista esittää kysymys, eli voisiko maanviljelijöiden tulonmuodostus perustua muuhun kuin maailman suurimpiin (TE 23.02.2016) tukiin?

Oletko syönyt tänään? Kiitä maanviljelijää!

Olin seuraamassa eilen suurmielenosoitusta Helsingin Senaatintorilla. Se oli täynnä maatalousväkeä, traktoreita sekä myös kuluttajia, jotka halusivat ilmaista myötätuntonsa suomalaisen ruoantuotannon puolesta. Tapasin monia tuottajien edustajia. Maatilan emäntänä ymmärrän täysin sen ahdistuksen ja tuskin, jota ympäri Suomen laajaa maaseutua tunnetaan. Maaseudun väki puhui väkevästi ja sen viesti on kuultava. Uskon, että tuhansissa suomalaisissa kodeissa on sydämessä marssittu näiden ihmisten mukana, vaikka kaikki eivät henkilökohtaisesti tänne paikalle päässeetkään. 

150 Miljardin Traktorishow!?

ARVO 150 MILJARDIA!!!???

Suomessa on noin 60.000 viljelijää ja yli 150.000 traktoria.

Uusia, Komeita, Kalliita...
Köyhillä Viljelijäparoilla...

Traktori-pröystäilyn ARVO NOIN  
150.000.000.000...

150 Miljardia!!

Mihin on Suomen kansan varat ja verot kadonneet???!!

"Helsingin keskustassa jättimäinen traktorimarssi.

Eri puolilla Suomea järjestetään tänään traktorimarsseja maatilojen ahdingon takia."

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016031121250910_uu.shtml

Traktorimarssi saavutti tavoitteensa

Helsingissä järjestettiin tänään suurmielenosoitus, joka kokosi Senaatintorille yli 600 traktoria ja 3000 viljelijää. Mieltä osoitettiin myös useissa muissa kaupungeissa. Kyseessä oli hätähuuto suomalaisen ruoantuotannon pelastamiseksi ja maaseutuviraston toimintaa vastaan, joka ei ole onnistunut maksattamaan viljelijöille kuuluvia tukia aikataulusa. Suomalaiset tilat on ajettu viimeisinä vuosina todella ahtaalle.

Miljoonatraktorit rynnivät pääkaupunkiin

Maatalousyrittäjät, maajussit, aikovat tehdä traktorimarssin pääkaupunkiin tulevana perjantaina. Itse en aio osallistua, koska en osallistu muihinkaan mielenosoituksiin missään. En myöskään näe, että yrittäjänä saa kovastikaan asiakkaidensa sympatioita kaduille rynnimällä. Minua kuitenkin on alkanut ärsyttää tapa, jolla nettikeskustelussa ennakkoon tuomitaan tämä mielenilmaus.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä