Matias

Kaikki blogit puheenaiheesta Maahantulijat

Paperittomien luoma uhka todellisuutta

Maassa ei pitäisi olla ilman maassaolo oikeutta liikkumassa ketään. Mikäli tavataan paperiton pitää ottaa säilöön ja poistaa mahdollisimman nopeasti.

Tilaisuudessa jossa kerrotaan että ei saa oleskelulupaa, niin pitäisi ottaa kiinni ja pitää kiinniotettuna kunnes saadaan poistettua maasta.

Kenenkään ei pidä auttaa paperittomia vaan ilmoitus poliisille. On meidän kaikkien etu ettei täällä  liiku ketään ilman maassaolo oikeutta. Lisää turvallisuutta kun tiedetään ketä liikkuu maassamme. Me emme halua tänne NO GO -alueita.

Hukuttaja kiittää EU:ta

Surullisenkuuluisan Costa Concordian kapteenille luettiin jokin aika syytteet kuolemantuottamuksista. Tuskinpa kukaan olettaa kapteenin tavoitelleen 33 ihmisen kuolemaa, mutta törkeitä laiminlyöntejä tapahtui ja niiden seuraukset tunnetaan.

Välimeri tarjoaa edelleen jatkuvasti uusia leposijoja jatkuvasti uusille ihmisille, keskimäärin parin concordian verran joka viikko, ja vauhti on kiihtymässä (esimerkki menneeltä viikolta tässä, http://www.savonsanomat.fi/ulkomaat/Satojen-pel%C3%A4t%C3%A4%C3%A4n-hukk... ).

Mukasuvaitseville riemuvoitto?

EU-maiden välisen Dublin-sopimuksen mukaan "turvapaikanhakijat" voidaan palauttaa siihen maahan, jossa heidät on ensin rekisteröity.

Nyt Helsingin hallinto-oikeus on päättänyt, että "turvapaikanhakijat eivät saa Unkarissa asianomaista kohtelua" ja siksi palautukset Unkariin on keskeytetty.

Suomeksi sanottuna päätös tarkoittaa, että mukasuvaitsevien juristien mielestä Unkarissa maahantulijoita ei riittävästi hyysätä.

Aivan uskomatonta sinisilmäisyyttä. Pää ei ole enää pensaassa. Se on työnnetty pohjamutiin.

Mitä tämän jälkeen?

Pakolaisuuden kustannukset ja mittasuhteet aivan mielettömät

Ruotsissa on laskettu, että jos maahantulijoiden virta jatkuu nykyisellään, siitä aiheutuu ruotsalaiselle yhteiskunnalle seuraavien viiden vuoden aikana 43 miljardin euron kustannukset.

Meillä Suomessa on arvioitu, että viime vuonna tänne tulleet maksavat noin 1,5 miljardia vuodessa. Kun siihen lisätään tänä vuonna ja tulevina vuosina tulevat, päästään moninkertaisiin lukuihin per vuosi. Näin ollen maahantulo helposti tuplaa valtiontalouden sopeutustarpeen.

Suomalaisia ei hyysätä, maahantulijoita kyllä!

Minä ja moni muu on kovasti ihmetellyt, että mistä sikisi itseään suvaitsevina ja muutoinkin hyvinä pitävien ihmisten into auttaa maahantulijoita lähes kaikin mahdollisin keinoin. Innokkaimmat menivät jopa Ruotsiin opastamaan Suomeen tuloa ja kertomaan mitä kaikkea hyvää täällä on heille tarjolla.

Sitä hyvää on tarjolla: asunto ja muut tykötarpeet sekä aamiainen, lounas, päivällinen ja iltapala. Edes siivota ei tarvitse. Ja mikä myös tärkeää; he saavat yllin kyllin ymmärtäväistä päänsilitystä.

Suomalaisista 55 % uusnatseja ja rasisteja?

Tanskassa astui voimaan viime viikolla laki, jonka mukaan poliisi saa selvittää maahantulijoiden omaisuuden ja takavarikoida yli 1 340 euron varat heidän toimeentulon rahoittamiseksi.

Laki vaatii pakolaisia luovuttamaan arvoesineensä ja rahansa viranomaisille maksaakseen majoituksestaan sillä aikaa, kun anovat turvapaikkaa.

Hyysääminen on lopetettava!

Euroopassa herätään maahantulijoiden aiheuttamaan ankeaan arjen todellisuuteen. Enää ei olla rajoilla avosylin sanomassa: Tulkaa meille, kyllä me teitä hyysäämme!

Esimerkiksi Tanskassa aiotaan periä varakkaimmilta maahantulijoilta korvaus heille tarjotuista palveluista. Toki aikomuksena ei ole repiä kultahampaita suusta, eikä takavarikoida älypuhelimia ja tabletteja.

Tanskassa otetaan siis niiltä maahantulijoilta, joilla on. Siitä huolimatta media ja mukasuvaitsevaisto huutaa kurkku punaisena: Kuinka sydämetöntä! Rasismia!

Teemu Selänne mukasuvaitsevien suvaitsemattomuuden kohteena

Vielä puolisen vuotta sitten järjestettiin mielenosoituksia, joissa toivotettiin kaikki maahantulijat avosylin tervetulleiksi tänne armaaseen isänmaahamme. Innokkaimmat menivät jopa Ruotsiin kertomaan kuinka Suomeen pääsee ja kuinka avokätisiä me olemme heitä kohtaan.

Sen jälkeen vettä on virrannut Tornionjoessa ja samalla arjen tosiasiat ovat paljastuneet kaikessa ankeudessaan. Enää kaikki ei ole ihanaa monikulttuurisuutta.

Komissio: maahantulijoista 60 % elintasopakolaisia

Selvä enemmistö EU-alueelle viime joulukuussa "turvapaikanhakijoina" tulleista ihmisistä saapui elintasosyistä, arvioi EU-komissio. Arvion mukaan noin 60 prosentilla EU:hun tulleista ihmisistä ei ollut oikeutta turvapaikkaan, vaan heidät pitäisi komission mukaan palauttaa takaisin lähtömaihin. Edellä oleva tieto on Helsingin Uutiset -lehdestä.

Suomessa kaikki on toisin, sillä myönteisen päätöksen on viime aikoina saanut noin 60 prosenttia. Suomen linja on myös muihin pohjoismaihin ja jopa Ruotsiin verrattuna huomattavasti löysempi.

Monikulttuurisuus ei ole rikkautta, Saksa ehdottaa bensaveroa

Saksan valti­o­va­rain­mi­nis­teri Wolfgang Schäuble on ehdottanut ylimääräisen bensaveron tuoton käyttämistä EU:n ulkorajojen valvonnan tehostamiseen, jotta turva­pai­kan­ha­ki­joiden tulo saataisiin hallintaan.

Suomessa saksalaisministerin ehdotus on saanut kannatusta ja jyrkkää vastustusta.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä