Matias

Kaikki blogit puheenaiheesta Hätäkeskusuudistus

Monta ihmeellistä asiaa

Hallituksen suunnalta kuuluu kummia( vai olisko kuumetta). Tulee esityksiä, vastaesityksiä, korjauksia ja takaisinvetoja. Muutama esimerkki. Kokoomuksen eduskuntaryhmän pj Arto Satonen loihe lausumaan, että viikottaista työaikaa pitää lisätä 37,5 tunnista 40 tuntiin. Satonen perusteli tätä: "Suomessa pitäisi saada alennettua työn yksikkötyökustannuksia työn tuottavuutta lisäämällä."

Ministeri pihalla hätäkeskusuudistuksesta

Maassamme toteutetaan parhaillaan hätäkeskusuudistusta, jossa lakkautetaan hätäkeskuksia ja muodostetaan uusia isompia hätäkeskuksia. Tällä hetkellä toiminnassa ovat uudet Oulun, Kuopion, Porin ja Turun hätäkeskukset. Tämän vuoden aikana muodostetaan vielä uudet Vaasan ja Keravan hätäkeskukset. Uudistuksen myötä on menetetty jo lähes 80 vakinaista työntekijää (luku ei sisällä Hämeen hätäkeskusta ja muita tämän vuoden puolella lakkautettavia yksiköitä).  

112:ssa vastaa stressaantunut työntekijä - hätäkeskusuudistus tökkii

Hätäkeskusuudistuksessa on yhdistetty alueellisia hätäkeskuksia uusiksi hätäkeskuksiksi. Tällä hetkellä toiminnassa ovat uudet Oulun, Kuopion ja Porin hätäkeskukset. Nyt, uudistuksen viimeisessä vaiheessa, muodostetaan Keravan (entinen Helsinki + Itä- ja Keski-Uusimaa), Turun (Häme + Varsinais-Suomi) ja Vaasan (Keski-Suomi + Pohjanmaa) uudet hätäkeskukset. 

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä